PAŹDZIERNKOWY SHINYBOX RECENZJA PLUS KONKURS – DO ROZDANIA AŻ TRZY PUDEŁECZKA

2

Hej Kochani! Tak jak obiecałam, dzisiaj postanowiłam dodać dla Was post kosmetyczny, a w nim recenzję październikowego pudełeczka ShinyBox. Październik jest miesiącem walki z rakiem piersi, dlatego też w tym szczególnym czasie ShinyBox zwracał uwagę na wiedzę związaną z czynnikami ryzyka i profilaktyką raka piersi. Tym razem dostałam także kilka niespodzianek, które również Wam opiszę. Wspólnie z ShinyBox, przygotowałam dla Was również wspaniałą niespodziankę ! Na końcu posta czeka na Was konkurs, w którym do wygrania są aż trzy pudełeczka ShinyBox, które trafią do trzech różnych osób ;) Mam nadzieję, że pomysł się Wam spodobał. Zapraszam więc na recenzję, a jeśli zawartość pudełeczka się Wam podoba to również na konkurs i oczywiście życzę powodzenia :)

Podstawowa zawartość pudełeczka to pięć świetnych produktów plus gratis w postaci chusteczek zmywających lakier do paznokci. Tak się składa, że każdy z nich miałam już okazję używać i byłam bardzo zadowolona, więc tym bardziej zawartość mnie ucieszyła. Hipoalergiczny płyn micelarny marki Biały Jeleń opisywałam Wam jakiś czas temu TUTAJ. Jeszcze raz to powtórzę – płyn micelarny jest rewelacyjnym kosmetykiem! Pięknie pachnie, doskonale usuwa makijaż, nawilża i łagodzi podrażnienia. Jestem jak najbardziej na tak. Pełnowymiarowy produkt ma pojemność 200 ml i kosztuje około 12 zł. Kolejny produkt jaki znajdował się w pudełeczku to puder do codziennego oczyszczania skóry marki Yasumi. Wystarczy delikatnie zwilżyć twarz i dłonie, wysypać troszkę pudru i utworzy się nam piana, którą delikatnie możemy oczyścić buzię. Ja jestem z tego kosmetyku bardzo zadowolona, ponieważ nie wysusza skóry, nie podrażania jej i doskonale oczyszcza. Zawiera w swoim składzie również kwas salicylowy, który reguluje pracę gruczołów łojowych, zapobiega produkcji sebum, zwęża pory oraz przyczynia się do redukcji zaskórników. Pełnowymiarowy produkt ma pojemność 50 ml i kosztuje 49 zł. Następną w pudełeczku odnalazłam krwiście czerwoną pomadkę marki Isadora (Numer 148 Red Rush). Tak jak pisałam ten kosmetyk również miałam okazję już używać i jestem bardzo zadowolona. Pomadka utrzymuje się na ustach przez długi czas, nawilża je, wygładza i nadaje piękny, żywy kolor. Jestem jak najbardziej na tak! Pełnowymiarowy kosmetyk ma pojemność 4,5 g i kosztuje 55 zł. Żel ujędrniający biust marki Norel, jakiś czas temu był moim ulubieńcem, ale póki co odstawiłam go na rzecz kremu do biustu marki Clarena, który ma wspaniałe działanie. Krem-żel ujędrniający biust marki Norel, także jest bardzo fajny. Przy regularnym stosowaniu już po jednej pełnej tubce widoczne są naprawdę zadowalające efekty. Zawiera wyciąg z alg, ekstrakty z bluszczu, miłorzębu japońskiego oraz topoli, witaminę E, pantenol i wiele innych cennych składników. Ogólnie jest naprawdę godny polecenia. Pełnowymiarowy produkt ma pojemność 250 ml i kosztuje około 50 zł. W pudełeczku znajdowała się także odżywka marki Paese. Mi przypadł do testowania przyspieszacz wzrostu paznokci. Obecnie cały czas noszę hybrydę więc nie używam odżywek, ale marka Paese ma dobre i godne polecenia produkty do paznokci. Kiedyś używałam tego przyspieszacza oraz odżywki wybielającej płytkę paznokciową i byłam zadowolona. Paznokcie faktycznie szybciej rosły, były mocne i nie rozdwajały się. Pełnowymiarowy produkt ma pojemność 9 ml i kosztuje około 18 zł. Tak jak pisałam na początku w pudełeczku znajdował się jeszcze gratis w postaci chusteczek do zmywania paznokci marki Jeldi. Moim zdaniem nie spełniły one jednak swojej roli :( aby zmyć trwalszy lakier mojej przyjaciółki (tak jak pisałam, ja noszę hybrydę, więc nie mogłam przetestować działania na sobie) zużyłam na każdy paznokieć jedną chusteczkę, więc osobiście wolę pozostać przy dobrym zmywaczu do paznokci :) Pięć wyżej wymienionych produktów oraz gratis w postaci chusteczek zawierają pudełeczka, które możecie wygrać w konkursie! Do rozdania są aż trzy zestawy, więc szanse że jeden z nich trafi właśnie do Was, są naprawdę duże :)

3

W tej edycji pudełeczka dostałam także kilka dodatkowych produktów. Pierwszym z nich jest krem do twarzy marki Lichstena. Produkt ten jest przeznaczony do pielęgnacji skóry skłonnej do podrażnień, zaczerwienień oraz innych nieprzyjemnych skutków ubocznych np uczulenia bądź leczenia dermatologicznego. Jego ogromnym plusem jest to, że nie zawiera parabenów. Na skórę działa bardzo dobrze. Faktycznie łagodzi podrażnienia, doskonale nawilża, natłuszcza oraz chroni. Jest przeznaczony do stosowania zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Do przetestowania dostałam również kilka produktów marki WIBO. Kosmetyki te na pewno są Wam dobrze znane, ponieważ od dłuższego czasu są dostępne w drogeriach w bardzo przystępnych cenach. Osobiście do makijażu wolę stosować kosmetyki ulubionej marki Maybelline, Bourjois oraz niekiedy również Catrice. Z produktów które otrzymałam moje oczekiwania spełniła pomadka, która pomimo tego, że nie ma intensywnego pigmentu to naprawdę ślicznie pachnie i nawilża usta oraz wygląda na nich subtelnie i kobieco. Spodobała mi się także paleta trzech pudrów do modelowania konturu twarzy, które są dość trwałe i dopasowują się do makijażu. Cieni do powiek, ani tuszu nie przetestowałam, z racji tego, że mocnych cieni na co dzień nie używam, a tusz jest mi niepotrzebny z racji tego iż rzęsy przedłużam metodą 1:1 :) Cienie wydają się jednak być dosyć trwałe, a tusz ma świetną szczoteczkę, która na pewno nada rzęsom objętości.

Moja ogólna ocena pudełeczka jest bardzo wysoka i pomimo tego, że zawierało ono wiele produktów jakie już znałam to bardzo się z niego ucieszyłam. Jeżeli Was również zaciekawiło to możecie ten sam egzemplarz zamówić również TUTAJ. Dostępne jest już również listopadowa edycja, której po opisie nie mogę się doczekać – TUTAJ możecie ją zamówić. A poniżej czeka na Was to co na pewno ucieszy Was najbardziej a mianowicie KONKURS ! :)

1

KONKURS !!

Do rozdania mam aż trzy październikowe pudełeczka, które trafią do trzech wybranych osób! W skład pudełeczek wchodzą trzy produkty pełnowymiarowe – płyn micelarny do demakijażu Biały Jeleń, puder do oczyszczania twarzy marki Yasumi, a także jedna z wybranych losowo odżywek do paznokci marki Paese oraz dwa produkty niepełnowymiarowe, ale równie duże i atrakcyjne – krem- żel ujędrniający biust marki norel 75 ml oraz wybrany losowo kolor pomadki isadora o pojemności 2,5 g. Dodatkowo pudełeczko zawiera również gratis w postaci chusteczek do zmywania paznokci marki Jeldi. Wartości zestawu to około 160zł. Co należy zrobić aby wygrać w konkursie?

1. Polubić fanpage ShinyBox – TUTAJ

2. W komentarzu pod tym postem pozostawić odpowiedź na pytanie: DLACZEGO TO WŁAŚNIE DO CIEBIE MA TRAFIĆ JEDNO Z PAŹDZIERNIKOWYCH PUDEŁECZEK SHINYBOX?

Na zgłoszenia czekam do końca dnia 11 listopada :) Życzę Wam powodzenia Kochani mam mam nadzieję, że moja recenzja była dla Was pomocna :) Pozdrawiam Was cieplutko i życzę miłego dnia.

WYNIKI KONKURSU !!

Gratuluje i proszę o kontakt pod adresem mailowym ekaminska90@gmail.com w celu odebrania nagród :)

2

1

3

Udostępnij ten post

Estera Morawska

Estera Morawska

Nazywam się Estera Morawska i pochodzę z Lublina. Mojego bloga i wszystkie posty, które się na nim znajdują tworzę z pasji. Mam nadzieję, że jest on dla Was ciekawy, ponieważ staram się, aby każdy mógł znaleźć tutaj coś dla siebie. Wierzę, że tak właśnie jest!

122 komentarze

Dodaj swój
  1. Alicja 4 listopada, 2014 at 13:36 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie ma trafić październikowe pudełko ? Ponieważ cały czas się waham czy nie zamawiać tych pudełeczek i chętnie sprawdzę czy warto :) A drugi powód ? Może to , że dawno nic sobie nie kupiłam zawszę wolę kupić coś synkowi :P

  2. joasia 4 listopada, 2014 at 13:39 Odpowiedz

    Bardzo chciała wygrać te produkty ponieważ ostatnio bardzo schudłam w wyniku depresji i moje ciało bardzo się zmieniło już nie jest tak jędrne jak kiedyś i cera również się zmieniła. Taki prezencik bardzo poprawił by mi nastrój a czerwona pomadka dodała odwagi! Obiecuje recenzje kosmetyków po ich wypróbowaniu !

  3. Agnieszka W 4 listopada, 2014 at 13:40 Odpowiedz

    Cześć,
    Dlaczego własnie ja?
    To z jednej strony bardzo trudne pytanie. Do tej pory nie miałam możliwości testować takiego pudełka. Szczęścia w tego tylu konkursach miałam tyle ile kot napłakał, ale jednak staram się łapać byka za robi i startuje. A co?! :) Tym razem mam trochę inna motywacje. Szukam czegoś idealnego prezentu na 40 urodziny mojej mamy, które wypadają pod koniec listopada. Już widzę jej minę, gdy dostałaby tak zabójczy prezent.
    Może tym razem szczęście mi dopiszę?

    Pozdrawiam serdecznie i trzymam za Was wszystkie kciuki.

    Strona polubiona jako: Agnieszka Winciorek

  4. Carla Cosmetics 4 listopada, 2014 at 13:41 Odpowiedz

    Hej. Chciałabym otrzymać pudełeczko, ponieważ nie znam żadnego z tych kosmetyków, a chętnie bym się z nimi zaprzyjaźniła :) a szczególnie z..hm…jednak nie potrafię się zdecydować z którym, każdy mnie bardzo ciekawi :D

  5. Aleksandra 4 listopada, 2014 at 13:43 Odpowiedz

    Hym chetnie przygarnelabym takie pudełeczko :) jestem młoda mama a przy maluchu nie ma sie zbytnio czasu na przyjemnosci a dzięki produktom z pudełeczka moglabym ich doznać w domu np gdy Synek będzie spał :)

  6. Monika 4 listopada, 2014 at 13:44 Odpowiedz

    Ostatnio dość często myślałam o shinybox i jestem ciekawa za każdym razem co przyniesie pudełko i zawsze czekałam kiedy znane mi blogerki pokażą w danym miesiącu.. Zawartość. Nigdy go wcześniej nie miałam. To byłaby pierwsza okazja aby mieć go i przetestować kosmetyki.

  7. Aga 4 listopada, 2014 at 13:46 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie ma trafić październikowe pudełko ? :D Ponieważ byłby to dla mnie wspaniały upominek z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia. Chciałabym wypróbować te produkty :)

  8. Dorota 4 listopada, 2014 at 13:46 Odpowiedz

    czemu właśnie do mnie? 2 moje przyjaciółki mają urodzinki pod koniec listopada, a gdybym dostała pudełeczko, to chociaż jeden prezent miałabym z głowy i wiem, że jednej z nich na pewno przypadłby do gustu :) oj i to jak

  9. Marta Kraszkiewicz 4 listopada, 2014 at 13:48 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie poniewaz chcialam bym sprawdzic te produkty bardzo rzadko sobie cos kupuje poniewaz mam dwujke Synkow i wole im kupic ale musze wkoncu zadbac o siebie dla mojego meza a jak sie spradzi to pewnie co jakis czas sobie sprawie taki prezent

  10. Katarzyna 4 listopada, 2014 at 13:49 Odpowiedz

    Może dlatego, że pierwszy raz biorę udział w takim konkursie? ;)
    A na serio… do tej pory unikałam tych „boxów”, bo myślałam, że nic ciekawego tam nie ma, ewentualnie jakies próbki, którymi cieszą się mało wymagające nastolatki. Ale jak przeczytałam, co tam można znaleźć, to jestem pozytywnie zaskoczona!
    Z chęcią bym je wygrała, ponieważ znajdują się tam produkty, których jeszcze nie znam.
    Najbardziej zaintrygował mnie puder do oczyszczania twarzy. Nawet nie wiedziałam, że takie coś jest :o więc tym chętniej się zgłaszam, żeby go wypróbować :)

  11. Weronika 4 listopada, 2014 at 13:50 Odpowiedz

    Dlaczego właśnie dla mnie ma trafić październikowe pudełeczko ShinyBox? Odpowiedź jest prosta : Jakiś czas temu pierwszy raz w życiu zamówiłam pudełeczko ShinyBox :) Zawartością podzieliłam się z Mamą-była zachwycona kosmetykami,które Jej podarowałam :) Każde pudełeczko ShinyBox jest pełne niespodzianek kosmetycznych ! :) Jeśli udałoby mi się wygrać jedno z trzech pudełeczek ShinyBox z edycji Październikowej,napewno zawartością znów bym się podzieliła z Mamą,a przy okazji Pudełeczko byłoby Naszym wspólnym ”Prezentem” na Mikołajki :) Mama i Ja byłybyśmy bardzo szczęśliwe,gdybyśmy wygrały :) Pozdrawiamy :)

  12. Ewelina 4 listopada, 2014 at 13:50 Odpowiedz

    Bardzo lubie dbac o siebie uzywam roznych kosmetykow :) z mila checia wyprobowała bym kosmetykow SHINYBOX. mam nadzieje ze uda mi sie wygrac jedno z pudelek :)

  13. Marlena 4 listopada, 2014 at 13:51 Odpowiedz

    Jako młoda mama córeczki dążę do tego, aby zawsze jej niczego nie brakowało, czasami zapominam przy tym o sobie i, o swoich potrzebach :) Poza tym nie jestem w stanie zafundować sobie takich kosmetyków, ale z pomocą przychodzi Estera i shiny Box…! Liczę na Was :) Pozdrawiam :*

  14. Sylwia ML 4 listopada, 2014 at 13:51 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie?… Bo kocham życie i małe radości, które pozwalają zapomnieć o nadchodzącej starości. A październikowe pudełko ShinyBox to dla mnie marzenie, goszczące w moim domu to już ich spełnienie. Bo nic nie sprawi mi tak wielkiej radości, jak odrobina luksusu ukryta w codzienności :) a tak na poważnie to już dłuższy czas się „czaję ” na te pudełeczko, jednak do tej pory nie miałam szczęścia , a co raz widzę zadowolone recenzje i opinie na temat pudełeczek ShinyBox i po prostu sama chciałabym przetestować :) Pozdrawiam :)

  15. Izabela Rx 4 listopada, 2014 at 13:53 Odpowiedz

    chciałam otrzymać dlatego, że uwielbiam kosmetyki. Niestety mam bardzo zły humor dziś przez sprawy prywatne to nie jestem w stanie wymysleć czegoś kreatywnego. ;/

  16. Anita 4 listopada, 2014 at 13:55 Odpowiedz

    Ciągle jestem ciekawa tych pudełeczek z Shiny, ostatnio nawet zamówiłam zwykły mix jednak to nie to samo co standardowe pudełeczko:( jestem ciekawa wszystkich tych produktów które pojawiły się w tej edycji pudełeczka, bo akcja była wyjątkowa bo jak każdy wie październik jest miesiącem walki z rakiem piersi co dla mnie osobiście jest to bardzo poruszające. Ciekawi mnie bardzo krem- żel ujędrniający biust marki nore ponieważ ostatnio schudłam ponad 20 kg przez co moje piersi nie są zbyt atrakcyjne co przyprawia mi kompleksy, a czerwony kolor pomadki jest moim faworytem, dzięki tej pomadce będę się czuła bardziej sexi :)

  17. Ewelina 4 listopada, 2014 at 14:03 Odpowiedz

    Chciałabym aby trafił do mnie ponieważ jeszcze nigdy nic nie wygrałam i marze aby dostac cos na co niestety nie moge sobie pozwolic :(

  18. Aneta Hajda-Jarzèbska 4 listopada, 2014 at 14:04 Odpowiedz

    Bardzo chciała bym wygrać gdyż moja figura potrzebuje tych kosmetykow. Bardzo przytylam przez chorobe i przydały by mi się te cudeńka :)

  19. Jacek 4 listopada, 2014 at 14:06 Odpowiedz

    Bardzo chciałbym sprawić żonie prezent.Takie pudełko kosmetyków jest bardzo wartościowe odnosząc się do Twojej recenzji tego pudełeczka.Kremy,kosmetyki do makijażu są z pewnością gratką dla kobiet.Staję na wysokości zadania i ślę swoje zgłoszenie.

  20. aneczka 4 listopada, 2014 at 14:09 Odpowiedz

    Od bardzo dawna myślę o zamówieniu ShinyBox więc jeśli to ja dostane pudełeczko w końcu będę mogła sie przekonać czy warto;) jeszcze nigdy nie udało mi się nic wygrać więc może tym razem będę mieć na tyle szczęścia:)

  21. Kasia 4 listopada, 2014 at 14:09 Odpowiedz

    DLACZEGO TO WŁAŚNIE DO CIEBIE MA TRAFIĆ JEDNO Z PAŹDZIERNIKOWYCH PUDEŁECZEK SHINYBOX? Zawsze rozmyślałam o tym czy zmówić jedno z pudełek niestety pieniądze mi na to nigdy nie pozwalały. Zawsze byłam i nadal jestem ciekawa tych pudełek czy warto.

  22. Karolina 4 listopada, 2014 at 14:10 Odpowiedz

    Chciałabym wygrać ponieważ nigdy nie miałam żadnego pudełka SHINYBOX. W tym pudełeczku podoba mi się wiele produktów najbardziej ciekawa jestem Hipoalergiczny płyn micelarny marki Biały Jeleń słyszałam dobre opnie chciałabym mieć okazje i wypróbować na własnej skórze :)

  23. Dakota 4 listopada, 2014 at 14:13 Odpowiedz

    Dlaczego ja to proste nie dawno co wpadlam przypadkiem na waszą stronke chciałabym wypróbować kosmetyki następnie podzielić się wrazeniami i zamówić kolejne pudełeczko :)

  24. Monika A. 4 listopada, 2014 at 14:15 Odpowiedz

    Nie ukrywam, że bardzo chciałabym wygrać pudełeczko SHINYBOX. Zawiera wszystkie produkty pielęgnacyjne i dbające o wygląd. Poprawiłyby wygląd mojej cery, która znacznie pogorszyła się w wyniku narkozy i tabletek, które biorę. Skóra w nadmiernych ilościach zaczęła wydzielać sebum, uwidoczniły się pory i co gorsze mam wysyp krostków. Pudełeczko zawiera różne kosmetyki do demakijażu-bardzo by mi się przydały ponieważ nakładam na buzię kosmetyki aby zakryć zmęczenie i w ten sposób chociaż czuć się lepiej. A wiadomo ważne jest by skóra oddychała dlatego warto zadbać o jej dogłębne oczyszczenie na noc. Interesujący jest też żel ujędrniający biust-to nie tylko mnie przypadło do gustu ;) Fajnie, że jest odżywka do paznokci. Kobieta powinna mieć zadbane dłonie i paznokcie a wiadomo, że niszczą się podczas prac domowych. I z chęcią bym przetestowała i sprawdziła odżywkę z firmy Paese, która cieszy się renomą i sama mogę pochwalić bo mam cień do powiek z tej firmy i jestem zadowolona :) Ogólnie cieszyła by mnie taka wygrana bowiem znajdują się w tym pudełeczku produkty wysokiej jakości i nieważne jaki byłby w nim kosmetyk – cieszyłby mnie każdy. Jestem kobietą, lubię dbać o siebie, swój wygląd i jak każda uwielbiam kosmetyki :)

  25. aneta myśliwiec 4 listopada, 2014 at 14:16 Odpowiedz

    pudełeczko z kosmetyki powinno trafić do mnie a raczej chciałabym żeby trafiło ponieważ lubię testować nowe kosmetyki a boje się kupować nie wiedzac czy sa dobre. dostala je i wyprobowala pewnie bylabym czesta klienta shiny-box<3 pozdrawiam ;)

  26. Wiola 4 listopada, 2014 at 14:19 Odpowiedz

    Dlaczego ja?
    Chciałabym bardzo wygrac jedno z tych pudełek , ponieważ nigdy nie miałam takie szczescie zeby cokolwiek wygrac i chociaz raz moze cos by sie udało :)
    A drugi powód dla którego chciałabym wygrac jest taki iż prowadze bloga. Chciałabym choc troche przyciągnąc do siebie czytelników, przetestowac te kosmetyki i napisac recenzje na ich temat.
    Bloga praktycznie dopiero co tak naprawde zaczynam, ale nie wiem wielu czytelników, ponieważ nie mam czesto ciekawych kosmetyków do przetestowania i napisania choc słowka o nich, a po wygraniu jednego z pudełeczek może przyciągnełoby to kilku czytelnikow i rozszerzyłabym swojego bloga. :)

  27. kiniaaaa03 4 listopada, 2014 at 14:24 Odpowiedz

    Hej. Chciałabym otrzymać pudełeczko, ponieważ nie znam żadnego z tych kosmetyków, a chętnie bym się z nimi zaprzyjaźniła. :)

  28. Kasia 4 listopada, 2014 at 14:32 Odpowiedz

    Dlaczego chciałabym kosmetyki?Chciałabym zobaczyć i zastosować na sobie kosmetyki o których bez przerwy czytam i ktoś reklamuje jako super i fajne.

  29. Anna 4 listopada, 2014 at 14:33 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie? Dobre pytanie:) Nie wiem czy na to zasłużyłam :D Ale tak jak większość dziewczyn komentujących nigdy nie miałam takiego pudełka,a co ważniejsze tylu kosmetyków na raz ! Moja pielęgnacja ogranicza się do szarego mydła a makijaż rozpoczyna się w chwili odkręcenia tuszu a kończy po umalowaniu nim rzęs :) Tyle. Puder do oczyszczania twarzy,pomadki w takim pięknym kolorze czy kremy ujędrniające to dla mnie nowość. Chciałabym zacząć używać różnych kosmetyków,jednakże nie wiem sama co wybrać. Tyle tego wszystkiego na sklepowych półkach :) Dlatego bardzo byś mi pomogła,gdyby takie pudełko trafiło do mnie. Zaczęłabym pomału zagłębiać się w ten świat kosmetyczny. I kto wie, może sama kiedyś kupię takie pudełko :)

  30. Jola 4 listopada, 2014 at 14:35 Odpowiedz

    Dlaczego ja? po pierwsze mam w listopadzie urodziny i byłaby to miła niespodzianka, po drugie chętnie przetestowałabym kosmetyki z pudełeczka Shiny Box, nigdy nie wygrałam takiego i byłaby to okazja zobaczyć czy warto takie pudełeczka zamawiać, po trzecie ostatnio dopadła mnie jesienna chandra a taka niespodzianka byłaby super i na pewno rozjaśniłaby te ponure jesienne wieczory :)

  31. elaR 4 listopada, 2014 at 14:35 Odpowiedz

    Dlaczego chciałabym wygrać ? Ot tak po prostu – miałabym okazję uśmiechnąć się , a przy okazji spróbować czegoś nowego. To było by tak niewiele a jednocześnie wiele powodów do radości .Pozdrawiam :)

  32. Agnieszka Majewska 4 listopada, 2014 at 14:39 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie ma trafić? Od kiedy urodziłam Synka (2,5 roku temu), stałam się Mamą, żoną dla Męża : sprzataczka, niania itp . Właściwie nie mam kiedy pomyśleć o sobie, sprawić sobie jakąś malutką niespodziankę, jak i również zadbać o siebie. Wszystko co robiłam do tej pory -to z myślą o Synku i mężu. Chciałabym właśnie teraz pomyśleć choć raz o sobie :) Móc przetestować te wszystkie wspaniałe kosmetyki , jak i zadbać o umęczone ciało i duszę :) I by znowu poczuć się piękną i atrakcyjną kobietą nie tylko, tą kurą domową . Bardzo marzyłaby mi się taka niespodzianka :)

  33. Wiktoria 4 listopada, 2014 at 14:42 Odpowiedz

    Dlaczego właśnie ja? Może przez swoją osobowość? Ciągle dociekliwa ciekawska,odważna. Chętnie wypróbuję pudełeczko , nigdy nie miałam z nim styczności. Może właśnie tek wygranej, możliwości przetestowania stanę się wierną klientką SHINYBOX? :)

  34. Dominika Bartczyszyn 4 listopada, 2014 at 14:46 Odpowiedz

    Pudełeczko powinno trafić do mnie, ponieważ zakochałam się w tej pięknej pomadce i mam nadzieję, że godnie reprezentowałabym ją nosząc na ustach :)

  35. dxanadx 4 listopada, 2014 at 14:51 Odpowiedz

    Dlaczego powinnam wygrać pudeleczko ? Ponieważ sama waham sie nad zamawianiem, chętnie wyprobowalamym na własnej skórze czy warto. Moje wahania spowodowane są tym, ze wole wszystko kupować córce i od długiego czasu nie pamiętam o sobie. Zawsze jest następnym razem. A to nie następuje nigdy. Mam poczucie ze wszystko jej powinnam poświęcić mimo , ze moja skora po porodzie i ciało nie jest takie jak kiedyś. ;(

  36. Bogusława 4 listopada, 2014 at 14:51 Odpowiedz

    Bardzo bym chciała wygrać i mieć szansę wypróbować produkty :) Tyle się na słuchałam o tych pudełeczkach ,że zawsze jest coś fajnego,przydatnego a jakoś nigdy nie miałam dlatego jest szansa więc co tu więcej pisać BIORĘ UDZIAŁ z małą nadzieją :)

  37. Kamila 4 listopada, 2014 at 14:52 Odpowiedz

    Gdybym otrzymała to cudne pudełko, nie dość, że wywołałoby to u mnie radość wielką, to jeszcze moje marzenie by się spełniło i byłoby mi bardzo miło. Powinnam otrzymać to pudełko, bo jestem kosmetyków testerką, gdy nowy produkt się pojawia zaraz do moich rąk trafia. Lubię perfumy, balsamy, kremy-mnóstwo kosmetyków w moim domu znajdziemy. Do kompletu brakuje tylko pudełka i jego zawartości, a ja chętnie przygarnę takowych gości :)

  38. Karolina Kosiacka 4 listopada, 2014 at 14:57 Odpowiedz

    Dlaczego pudełeczko miałoby do mnie trafić?Myślę,że to by był bardzo fajny prezent dla mojej kochanej Mamy na Święta Bożego Narodzenia ;) Moja mamusia uwielbia kosmetyki ale niestety fundusz jej na to nie pozwala aby mogła sobie coś kupić,chciałabym Jej umilić przynajmniej ten Jeden Dzień aby dostała tak wspaniały prezent na jaki nie może sobie pozwolić ;) Na pewno pudełeczko Shiny Box uszczęśliwiłoby moją Mamę,jeśli wygrałabym dla mojej Mamy obiecuję przesłać zdjęcie z Bożego Narodzenia ;) Pozdrawiam gorąco :)

  39. Aleksandra 4 listopada, 2014 at 15:00 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie ma trafić pudełeczko? Ponieważ bardzo lubię dobre kosmetyki, a na niektóre mam alergię i nic by mnie nie ucieszyło jak taki zestaw. Używam wielu produktów marki Biały Jeleń i jestem nimi zadowolona, gdyż spełniają moje wszelkie oczekiwania :) O reszcie produktów także słyszałam sporo, bo bardzo lubię czytać artykuły o kosmetykach i bardzo chętnie bym wypróbowała je, ale nie mam za dużo funduszy, aby sobie pozwolić. Moja koleżanka używa pomadki Isadora, ale inny odcień i jest nią zachwycona. Może mi też się uda kiedyś ja zdobyć, a wiem że mam szanse, bo jak ktoś mocno czegoś chce, to to dostaje. A poza tym uwielbiam testować przeróżne produkty przeróżnych marek o przeróżnych właściwościach. Gdybym wygrała zestaw,a któryś produkt by mnie bardzo zadowolił to bym go polecała znajomym. Chociaż oni zapewne o tych produktach słyszeli :D

  40. Anita 4 listopada, 2014 at 15:02 Odpowiedz

    Jeszcze nie zamawiałam shinybox, jednak korzystałam z podobnej oferty- dlatego od jakiegoś czasu zastanawiam się nad małą „zmianą” dostawcy. Chciałabym zobaczyć, dotknąć powąchać…przytulić :P
    Pozdrawiam

  41. Mateusz 4 listopada, 2014 at 15:02 Odpowiedz

    Mam dwie kobietki w domu chciałbym im sprawić radość wygrywając pudełko SHINYBOX pełne skarbów !! Już one by się nim zaopiekowały i z uśmiechem na buzi paradowały ;)

  42. Klaudia 4 listopada, 2014 at 15:07 Odpowiedz

    Ponieważ konto na ShinyBox mam już od kilku lat, ale jeszcze ani razu nie zmotywowałam się na tyle, aby zamówić pudełko. Bałam się, że nie jest to tym czego bym oczekiwała. Po wygranej będę miała możliwość sprawdzenia kosmetyków, i kto wie, może regularnie zacznę je zamawiać? :)
    Pozdrawiam!

  43. Ania 4 listopada, 2014 at 15:13 Odpowiedz

    Bardzo miłoby było wygrać ten zestaw kosmetyków! :) W większości nie znam tych produktów i chętnie je wypróbuje. Znam, serie z Białego Jelenia, bo nie raz ich używałam i używam, które pochodzą z Polleny Ostrzeszów mojego miasteczka ;) :D i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Jest świetny dla alergików i często polecam te kosmetyki znajomym lub nawet obdarowuje innych na różne okazje. Również często dzielę się z innymi doświadczeniami na temat kosmetyków, a wiadomo każdy z nas jest inny. Więc jeśli pozostałe kosmetyki będą tak dobrę, będzie okazja w przyszłości uzupełniać „kosmetyczkę” tymi kosmetykach, a pierwszy zestaw będzie od Ciebie!!!
    Dziękuję, że jest taki blog jak Twój :) również śledzę na Fb, bo dzięki nim dużo można się dowiedzieć na temat obecnych trendów mody, kosmetyków i nie tylko! Pozdrawiam :*
    P.s. Niecierpliwie czekam, jakie sukienki będą według Ciebie modne w tym sezonie Sylwestrowo-Karnawałowym ;)

  44. Ewelina C 4 listopada, 2014 at 15:22 Odpowiedz

    Staram sie wygladac dobrze, mimo ze mam meza i male dziecko nie lubie wygladac jak taka typowa mama rozczochrana itp. Chce pokazac ze i mamuski moga wygladac seksownie a do tego potrzebne sa kosmetyki :)). Uwielbiam czytac Twojego bloga pomaga mi on sie spelniac jako kobieta ;).

  45. Lena 4 listopada, 2014 at 15:33 Odpowiedz

    Twój post czytam w szkole, wiem że to trochę nie rozsądne na kilka miesięcy przed natura. Chętnie przetestuje te kosmetyki na sobie bo wydaje mi się że moja przed maturalna skóra potrzebuje kilku fajnych produktów. A czerwona szminka jest obłędnym klasykiem którego do tej pory nie udało mi się nabyć :( Często odwiedzam twojego bloga i strasznie podoba mi się twoje podejście do życia i mody, oby tak dalej! :)

  46. Beata 4 listopada, 2014 at 15:41 Odpowiedz

    Dlaczego chce wygrać hmm jestem nastolatką więc się maluje ciągle jak to każda nastolatka , a że nie pracuje nie mam pieniędzy na kosmetyki , a mama już ma mnie dość bo ciągle chce coś nowego :P Fajnie by było gdybym ja wygrała ten zestaw bo są w nim rzeczy których jeszcze nie używałam , i mama odetchnie z ulgą że narazię nic nie będę chciała :P

  47. jola 4 listopada, 2014 at 15:54 Odpowiedz

    Witam :-) myslac nad odpowiedzia na Twoje pytanie postanowilam ze napisze zwyczajnie jak jest i dlaczego chcialabym wygrac a mianowicie nie stac mnie na kosmetyki poniewaz mam syna ( ma 19 miesiecy <3 ) ma tylko mnie wiec staram sie dac mu wiele choc i tak nie wiele moge bo nie mam pracy dlatego po prostu chcialabym wygrac i miec cos rowniez dla siebie :-) pozdrawiam serdecznie

  48. Iwona 4 listopada, 2014 at 16:01 Odpowiedz

    dlaczego ja?
    a dlaczego nie? po prostu chciałabym je wygrać, tak dla poprawy humoru:)
    Każda dziewczyna szaleje na punkcie kosmetyków i biżuterii,
    jednak nie każda może sobie pozwolić na ich kupno,
    dlatego chciałaby coś wygrać.

    Może tym razem mi się poszczęści?:D

  49. Anita 4 listopada, 2014 at 16:07 Odpowiedz

    Nie będę się rozpisywać za dużo dlaczego ja, a nie ktoś inny. Akurat mam 7 listopada 30 urodziny więc byłby to fajny niezapomniany prezent. Pozdrawiam:)

  50. Anna Paulina K 4 listopada, 2014 at 16:11 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie ?
    Nie kupilam w tym miesiacu pudeleczka zabraklo na to funduszy ale nie o tym mowa nie chce go dla siebie chce go sprezentowac najblizszym (lubie sie dzielic i obdarowywac bliskich) na swieta to bedzie doskonaly prezent ktory kazdej kobiecie przypadnie do gustu .

  51. Gosia Gotner 4 listopada, 2014 at 16:45 Odpowiedz

    a dlaczego pudełeczko ma trafić do mnie
    zaraz wam ładną historie opowiem
    za górami za lasami
    żyła sobie dziewczyna z marzeniami
    i tak więc myślała skrycie
    że to ładne jest odkrycie
    żel do biustu
    wedle gustu
    a pomadka w kolorze ładnym
    będzie wabić urokiem zacnym
    do demakijażu płyn micelarny
    ma jakiś urok… rymuje się z polarnym
    odżywka do paznokci
    i znowu uśmiech na mej buzi zagości
    a chusteczki do zmywania
    uff jak dobrze że nie prania!
    a to wszystko jest zamknięte
    i odbiorę – bardzo chętnie:D

  52. Gosia 4 listopada, 2014 at 16:51 Odpowiedz

    Chciałabym je bardzo wygrać i podarować w prezencie mojej mamie, by jeszcze bardziej błyszczała, promieniała i wabiła wdziękiem i urodą swojego męża(a mojego tatę), zapominając choć na moment o troskach dnia codziennego :)

  53. Liliana 4 listopada, 2014 at 17:15 Odpowiedz

    Chciałabym bardzo żeby pudełeczko trafiło do mnie, ponieważ w tym pudełeczku znajdują się piękne kosmetyki, które są bardzo potrzebne do pielęgnacji i poprawienia urody, czyli zrobienia perfekcyjnego makijażu. Gdybym miała skarby takie i dobrze zrobiony makijaż, od razu poczułabym się piękna i zadbana.

  54. Iza 4 listopada, 2014 at 17:18 Odpowiedz

    Uważam, że październikowe pudełeczko SHINYBOX od Ciebie powinno trafić do mnie ponieważ pora roku, jaka jest obecnie nie zawsze zadowala. Robi się chłodniej, co mojej skórze nie odpowiada. Jest ona bardzo delikatna, z czym wiąże się to, że ciągle jest przesuszona. Walczyłam z tym wielokrotnie, stosowałam różnych preparatów, jednakże żaden z nich nie spełnił moich oczekiwań. Sądzę, że produkty, które znajdują się w pudełeczku pełniłyby swoją funkcję należycie, a nawet jestem co do tego przekonana, gdyż zostały one sprawdzone przez Ciebie. Twierdzę, że pomogłyby również i mi, ponieważ, walczyłaś z takimi samymi problemami, jakie ja mam. :) Pomadka świetnie pasowałaby na wyjście ze znajomymi lub z bliską osobą. Zawartość pudełeczka w zupełności jest zadowalająca i każdy produkt znajdujący się w nim byłby niezbędny dla mnie i dla mojej siostry. :)

  55. Klaudia Parzych 4 listopada, 2014 at 17:24 Odpowiedz

    Październikowe pudełeczko powinno trafić właśnie do mnie, ponieważ uwielbiam testować nowe kosmetyki i wymieniać się opiniami z przyjaciółkami. Ponadto po porodzie moje ciało jeszcze nie doszło do siebie a paznokcie są osłabione, dlatego otrzymanie pudełeczka połączyłoby przyjemne z pożytecznym ;-)
    Wiele razy zastanawiałam się nad złożeniem zamówienia ale nie byłam przekonana, może gdybym wypróbowała to bym się zdecydowała;)
    Wygranie ShinyBox byłoby również przyjemnym akcentem w moim życiu, ponieważ od długiego czasu nic nie wygrałam !! :)

  56. Klaudia 4 listopada, 2014 at 17:29 Odpowiedz

    Miałam już styczność z wieloma kosmetykami, ale najczęściej były one niezbyt korzystne dla mojej skóry. Nie mogąc za bardzo używać żadnych kosmetyków moja cera stała się zaniedbana, paznokcie łamliwe. Płynem micelarnym „Biały Jeleń” chciałabym zmywać makijaż tak, aby nie uszkadzać już dłużej swojej skóry, puder maskowałby niedoskonałości, odżywka do paznokci może w końcu sprawiłaby, że mogłabym zapuścić piękne, zdrowe paznokcie, a pomadka isadora wyeksponowałaby moje usta. Chusteczki marki Jeldi również nie poszłyby w zapomnienie.:) Pozdrawiam gorąco.

  57. Justyna S. 4 listopada, 2014 at 17:35 Odpowiedz

    Chciałabym wygrać, gdyż łaszę się na te pudełeczka już od jakiegoś czasu, ale jakoś zebrać się w sobie nie mogę, żeby wreszcie kupić (bo straszy mnie po nocach moje saldo na koncie). Za każdym razem, gdy widzę, jak moje ulubione blogerki przedstawiają zawartość tajemniczych pudełeczek, to mi aż ślinka cieknie. Mogę tylko sobie wyobrazić jak to jest, gdy takie pudełko wpada w łapki, gdy się je z namaszczeniem rozpakowuje (jak jakiś spóźniony prezent gwiazdkowy) i jakie emocje muszą temu towarzyszyć. Przez monitor nierzadko czuję bijący entuzjazm, gdy blogerki zacierają łapki, by wypróbować produkty. A mi pozostaje jak temu dziecku z twarzą przyciśniętą do szyby cukierni patrzyć tęsknym wzrokiem na te cudeńka…

  58. Gabrysia Cz :) 4 listopada, 2014 at 17:35 Odpowiedz

    Dlaczego ja ? To proste.
    Październikowe pudełko wygrać muszę, ponieważ jak nie przetestuje tych kosmetyków będę przechodzić katusze.
    Czerwona szminka i błysk w oku, będzie ze mnie laska roku. :D
    Pozdrawiam

  59. Roksana 4 listopada, 2014 at 17:44 Odpowiedz

    Chciałabym przekonać się czy pudełeczko jest warte swojej ceny, czy będę zadowolona i czy warto złożyć zamówienie ;] ostatnio marzy mi się takie pudełeczko, ale nie wiem czy wybrać ShinyBox czy beGlossy… Może właśnie ShinyBox byłby strzałem w dziesiatkę?

  60. Ewa 4 listopada, 2014 at 17:49 Odpowiedz

    Pudełko marzenie – a to dlatego, że nie miałam okazji testować nigdy Shinybox.
    Aj na pewno skakałabym z radości gdyby do mojej toaletki dołączyły bardzo ciekawe produkty.

    „Ja ja wybierz mnie wybierz mnie” – ha może uda się i będę skakać do góry :D

  61. Kamila Olejnik 4 listopada, 2014 at 17:53 Odpowiedz

    Puder do mycia twarzy? Ale…że to możliwe? Jak? Stosuję puder dzieci na odświeżenie włosów ale o takim cudaku jak od Yasumi to jeszcze nie słyszałam. Chętnie więc bym go wypróbowała zwłaszcza że z cerą to zawsze miałam problemy (no dobrze od okresu dorastania ;))

  62. Fifa117 4 listopada, 2014 at 17:55 Odpowiedz

    Hej nie ukrywam, że jak każda dziewczyna chciałabym wygrać takie PUDEŁECZKO SHINYBOX. Niestety biorąc udział w konkursach nigdy nie udało mi się nic wygrać :(
    Takie kosmetyki, które są do wygrania bardzo mnie zaciekawiły,gdyż tylko słyszałam o tych markach ale nigdy nie miałam okazji wypróbować . Mam problemy z dobraniem sobie kosmetyków , bo moja skóra jest bardzo wrażliwa. Bardzo proszę o takie pudełeczko. Może tym sposobem mi pomożecie…:) Pozdrawiam

  63. Aneczka22 4 listopada, 2014 at 17:55 Odpowiedz

    Bo cokolwiek znajdę w tym magicznym pudełeczku, na pewno zostanie zużyte, jeśli nie przeze mnie, to przez mamę, teściową lub przyjaciółkę :) Poza tym lubię obdarowywać ludzi swoim szczęściem, bo to jedna z niewielu rzeczy, która się mnoży, gdy się ją dzieli :)

  64. Katarzyna 4 listopada, 2014 at 18:11 Odpowiedz

    Październikowe pudełeczko powinno trafić właśnie do mnie, ponieważ jestem osobą, która uwielbia testować różne kosmetyki, oraz dzielić się opinią wśród innych. Już kilka krotnie testowałam kosmetyki i wyrażanie opinii na ten temat jest super doświadczeniem. Jestem młodą osobą więc kosmetyki to to co kocham, zawsze mam bardzo dużo do powiedzenia na temat kosmetyków.
    Uwielbiam się malować, dbać o paznokcie, wygląd jest ważny więc z chęcią przygarnę taką niespodziankę.
    Pozdrawiam i czekam na wyniki :)

  65. Dominika Nowacka 4 listopada, 2014 at 18:13 Odpowiedz

    Dlaczego to właśnie ja mam wygrać październikowe pudełeczko SHINYBOX ?
    W skrócie postaram się to przedstawić. Otóż, zawsze fascynowałam się kosmetykami, modą a przede wszystkim makijażem. Uwielbiam eksperymentować na starszej siostrze, która tak samo jak ja uwielbia tego typu „ spędzanie wolnego czasu” w jakże przyjemny i miły sposób. Co jak co ale wzajemne makijaże i dzielenie się „umiejętnościami” także scala ludzi. Kosmetyki wręcz kocham. Gdybym mogła to spałabym z nimi pod poduszką, no ale są pewne granice rozsądku. Ale na półeczce nocnej można zrobić dla nich specjalne miejsce. To właśnie w Twoim zestawie są przecudowne nagrody do zebrania, na które nie jedna z Nas ma chrapkę i teraz wymyśla, dlaczego to właśnie Ona ma zgarnąć powyższe cudne pudełeczko. Niestety też nie każda z Nas ma anielską urodę, dlatego stosuje przeróżne kosmetyki aby ją upiększyć. Stosujemy masę przeróżnych kosmetyków na swoje ciało, aby choć odrobinę czuć się pewniej i przyjemniej, a jeśli dodatkowo mrugnie do Nas jakiś przystojny brunet, szatyn czy blondyn to już w ogóle siódme niebo. Dzięki kosmetykom znajdującym się w październikowym pudełeczku SHINYBOX, możemy takie się stać w zaledwie sekundę. Z tymi kosmetykami możemy przysłowiowo zwojować świat. Bardzo jestem zachwycona zestawem konkursowym.

    Biały Jeleń- micelarny płyn hipoalergiczny, w którego skład wchodzi, m.in. : pantenol o działaniu kojącym , a także łagodzącym podrażnienia, z którymi Nasza cera napotyka się co róż. Przy demakijażu mam straszny problem z oczami, które pieką przy zastosowaniu jakiegokolwiek specyfiku.
    Biały Jeleń przede wszystkim nie powoduje szczypania oczu, jako z nielicznych jest numerem jeden!

    Yasumi Clean&Fresh Silky Powder Puder do codziennego oczyszczania skóry jest kolejnym brylancikiem w powyższym zestawie. Po jego zastosowaniu Nasza skóra jest przede wszystkim dokładnie oczyszczona, nabiera blasku i pozostawia świeżość na resztę dnia. Ekstrakt z limonki neutralizuje wydzielanie sebum, a przede wszystkim złuszcza martwy naskórek. Kolejnym plusem produktu jest to, że jest przystosowany do każdego rodzaju cery.

    Odżywka do paznokci znakomitej marki Paese – dziewięciomililitrowe opakowanie sprawia, że Nasze paznokcie staję się mocniejsze, wzbogacone w witaminy, nie łamią się tak bardzo. Przez dłuższy czas miałam bardzo długie paznokcie, dzięki czemu mogłam robić na nich przeróżne wzorki.. Ale jednak los sprawił mi psikusa, że musiałam się ich , że tak powiem- pozbyć. Opiekując się kilkumiesięcznym dzieckiem, nie można mieć zbyt długich paznokci, szczególnie z odstającymi ozdóbkami. Nie daj Boże takie dzieciątko by połknęło ozdóbkę, albo bym „porysowała” tak delikatną twarzyczkę. Dzieciątko dorasta, opieka nad Nim maleje, dlatego wracam do ponownego zapuszczania i dbania o paznokcie i mam nadzieję ,że w tym przypadku pomoże mi właśnie powyższa konkursowa odżywka. Która działa cuda, 
    Żel- krem ujędrniający biust marki Norel- Żel ten ma niezwykłe właściwości, które przyspieszają regenerację i ujędrnianie Naszego ciała, bo przecież każda kobieta chce mieć piękne piersi, bez jakichkolwiek przeróbek. A właśnie stosowanie takiego specyfiku zapewnia Nam bezbolesną przemianę biust w prawdziwy kobiecy biust. Dodatkowo wzbogacony on jest w ekstrakt z miłorzębu japońskiego , który przede wszystkim sprawia, że Nasze komórki są bardziej dotlenione, jest on także antyoksydantem w właściwościach ochronnych komórek przed wolnymi rodnikami.
    Teraz czas na słynne i zacne pomadki marki Isadora- które skradły serca mln kobiet, na całym świecie.
    Dzięki ogromnemu doborowi kolorów możemy stworzyć anielski makijaż z użyciem tejże pomadki. Wypełni ona Nasze usta i sprawi wrażenie drapieżności. Każda kobieta powinna przynajmniej mieć lekko muśnięte usta, aby oddać całkowity symbol kobiecości.

    Cały zestaw jest bardzo dobrze skomponowany, bardzo cieszyłabym się z wygranej. Na pewno podzieliłabym się tymi produktami z bliskimi, aby także mogli zachwycać się pięknem i wyjątkowością powyższych kosmetyków. Dziękuję za wytrwałość i za zorganizowanie zacnego konkursu. 
    Pozdrawiam cieplutko w jakże zimny -październikowy wieczór. 

  66. Mademoiselle Evelina 4 listopada, 2014 at 18:21 Odpowiedz

    Bardzo chciałabym zdobyć to pudełeczko ponieważ zawiera ciekawe kosmetyki , miałam jak na razie tylko jedno pudełeczko beglossy i to takie które wygrałam, ponieważ mnie nie stać na takie pudełeczka, jestem osobą bezrobotną i świeżo po szkole ,a chętnie przetestowałabym te kosmetyki, strasznie mnie interesują, próbowałam uzbierać punkty by zamówić to pudełeczko lecz niestety, nie idzie mi zbieranie punktów. Pewnie nie jestem taką jedyną osobą , lecz byłabym bardzo szczęśliwa z pudełeczka, chociaż moje szanse są marne.

  67. Paulina 4 listopada, 2014 at 19:27 Odpowiedz

    Myślę, że pudełeczko powinno trafić do mnie ponieważ będę wiedziała jak się z nim odpowiednio obchodzić ;) Mam przez to na myśli to, że od kilku lat intenstywnie interesuję się kosmetyką – pojecie bardzo ogólne, ale naprawdę mam na myśli wszystko co z nimi związane. Większość wolnego czasu spędzam przeglądając mnóstwo stron takich jak Twój blog, aby inspirować się i dowiadywać tyylu przydatnych informacji. Na moje nieszczęście, jestem osobą uczącą się i nie pracuję, stąd też nie mam pieniędzy na zapewnienie sobie takich udogodnień w formie kosmetyków. A jak wiadomo, każda z nas, kobiet, pragnie posiadać pokaźną kolekcję swoich perełek.
    Shinybox umożliwiłby mi poznanie nowych produktów, z którymi do tej pory nie miałam do czynienia, a co jak co, ale testować nowości uwielbiam! :)
    Już nawet nie wspominając o tym szerokim uśmiechu malującym się na mojej twarzy, gdyby jednak chociaż ten jeden razu udało mi się coś wygrać. :))

  68. Ewelina 4 listopada, 2014 at 20:02 Odpowiedz

    Dlaczego zestaw powinien trafić do mnie? Nie chcę pisać nie wiadomo czego. Uwielbiam Shiny Box i ich zestawy. Zawsze jest to dla mnie niespodzianka :) Traf do mnie pudełko, proszę! :)

  69. Whatka 4 listopada, 2014 at 20:04 Odpowiedz

    Dlaczego pudełko ma trafić właśnie do mnie? Ciekawi mnie zawartość pudełka. Pomadka IsaDora – marzenie. Z tego co piszesz, ogółem kosmetyki są dobrane idealnie, chciałabym ich spróbować. Wygląd pudełeczka też przyciąga uwagę :)

  70. Klementyna Kluska 4 listopada, 2014 at 20:23 Odpowiedz

    Dlaczego powinnam wygrać pudełeczko? Ponieważ udział tego typu rzeczy w moim życiu jest tak znikomy, że wszystkie półki na których powinny stać pielęgnacyjne dobra zarastają kurzem. A ja jestem kobitką i należy mi się taki cudowny ołtarzyk w pokoju, hah :) Ten konkurs to idealna okazja, by poznać świat cudownych właściwości płynów, pudrów i odżywek. Zacieram rączki szczególnie na Białego Jelenia, ponieważ to już nie pierwszy raz czytam o nim takie przychylne opinie. A pomadka? Oj kusi, kusi. Cudownie by było wprowadzić jakiś intensywny kolorek wśród ledwo widocznych błyszczyków. Kolejnym powodem jest fakt, że, tak jak spora ilość dziewczyn wyżej, nie mam pojęcia co ze sobą zrobić stojąc naprzeciwko półek z kosmetykami w sklepie. Ten zestaw to zbawienie od godzinnego ślęczenia przy przebieraniu pudełeczek. Cudownie by było mieć możliwość przetestowania takiego zestawiku. Być może to długo oczekiwana przeze mnie pomocna dłoń w kwestii pielęgnacji?

  71. Patrycja 4 listopada, 2014 at 20:25 Odpowiedz

    A dlaczego nie ? Ida święta a Mikołaj już od kilku lat zawsze myli moje drzwi z drzwiami sąsiadki i nie daje mi prezentów. Takie pudełko cudownych produktów to spełnienie marzeń – marzę by w tym roku Estelle Fashion zostało moim Mikołajem :) By w tym roku i na mojej twarzy zagościł radosny uśmiech a moje usteczka lśniły piękną czerwienią wśród tych zimowych śnieżnych wieczorów :)

  72. Kornelia K. 4 listopada, 2014 at 20:38 Odpowiedz

    Ooo… fajne te pudełko :) Chciałabym je dostać bo..

    K.. rwiście czerwona pomadka idealnie będzie pasować do moich ust :)

    O.. dżywkę firmy Paese, widzę pierwszy raz na oczy i bardzo chętnie ją wypróbuję, bo moje paznokcie wogóle nie chcą rosnąć i się ciągle łamią :(

    N.. ic tak kobiety nie ucieszy jak jędrny biust, mi na razie żel nie jest potrzebny, ale znam kogoś kto by się ucieszył z takiego prezentu ode mnie ;)

    K.. urczę puder, który się pieni? :O Czary, koniecznie muszę to zobaczyć :)

    U.. suwanie mojego makijażu stanie się na pewno przyjemniejsze, dzięki płynowi Biały Jeleń :D

    R.. az kozie śmierć, jak to mówią, warto spróbować, może akurat uda mi się wygrać :)

    S.. uma sumarum, bardzo chciałabym wypróbować te kosmetyki, ponieważ pierwszy raz się z nimi spotykam, a najbardziej liczę na tą odżywkę do paznokci, bo już nic mi nie pomaga :(

    Pozdrawiam :)

  73. julka2131 4 listopada, 2014 at 20:40 Odpowiedz

    Witaj. Jestem Julia i mam 15 lat. Interesuję się kosmetologią i makijażem. Może nie maluję się jeszcze tak bardzo, ale uwielbiam malować innych. Może to nie tylko makijaż ale i produkty pielęgnacyjne, które uwielbiam<3 Dlaczego to właśnie dla mnie ma trafić to pudełeczko? Zaczynając, chciałabym powiedzieć iż nie mam możliwości zamówić takiego pudełeczka. Z różnych powodów. Nie chciałabym o tym mówić tutaj. Te produkty nie zmarnowałyby się u mnie, ponieważ jestem dość oszczędną osobą i nie wyrzucam czegoś czego jeszcze nie skończyłam. Co mi się najbardziej podoba? O tutaj wszystko jest świetne, ale bardzo uwielbiam produkty Biały Jeleń. Nic lepszego nie ma niż to.
    Moje paznokcie są dość łamliwe i rozdwajają się. Chętnie wypróbowałabym tę odżywkę, którą proponujesz.OO POMADKI ! Uwielbiam. Kocham malować swoje usta. Kocham jak są wyraziste i podkreślone, ale oczywiście nie mam takiej obsesji, że jeżeli ich nie pomaluję to nie wyjdę z domu. Makijaż nie jest dla mnie najważniejszy, ale takiej okazji, w której można wygrać taką ekstra pomadkę, nie można przegapić. Chociaż wiem, że jest wiele innych dziewczyn, które bardzo chcą wygrać to pudełko, ale mam nadzieję, że przeczytasz moją wypowiedź. Cieszyłabym się bardzo wygraną. Dla mnie coś wygrać to jest nadzieja na to, że ktoś docenia pracę innych ludzi, ale nie warto załamywać się tym, że nie wygramy. Ja jednak jestem osobą, która lubi rywalizację. Wracając do pudełeczkaa….. nie mogę go już bardziej opisać niż słowem ŚWIETNE :) Byłabym bardzo szczęśliwa przygarniając to pudełeczko. Pozdrawiam Juliaaaa :)

  74. Iwona Zaborowska 4 listopada, 2014 at 20:47 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie ma trafić październikowe pudełko ShinyBox? Bo od bardzo dawna jestem fanką tych cudownych pudełeczek, które co miesiąc kryją niesamowite skarby. :) Niestety, z racji tego, że jestem uczennicą liceum, nie zarabiam i nie jestem w stanie go sobie sprezentować, choćbym bardzo chciała. Dodatkowo, sytuacja w moim dom nie jest zbyt ciekawa. Moje pudełeczko za pewnie rozdzieliłabym między mną, siostrą i moją ukochaną mamą. Odżywkę do paznokci na pewno podarowałabym siostrze – ma ogromny problem z łamiącymi się paznokciami. Sobie zatrzymałabym pomadkę – nie mam żadnej, nad czym szczerze ubolewam, bo czasami chciałabym poczuć się inaczej, zmienić coś w swoim wyglądzie. Jednocześnie wykorzystałabym ją do sesji zdjęciowych, które robię. :) Resztę kosmetyków podzielę między mną, mamą i siostrą, co im się przyda, ponieważ dzielenie się to wspaniała sprawa. Nie dość, że ja będę szczęśliwa, że coś wygrałam, to jednocześnie uszczęśliwię najbliszą rodzinę. A jeżeli nie wygram.. przekażę najszczersze gratulację osobom, którym się udało. :) Pozdrawiam :)

  75. AsiaS 4 listopada, 2014 at 20:49 Odpowiedz

    CZemu ja miałabym wygrać, ponieważ do tej pory nic nie wygrałam, po drugie przydałby mi się fajne kosmetyki bponieważ niedawno zostałam młodą mamą i brakuje mi czasu na chwilę tylko dla siebie, tak napewno bym znalazła te 5 minut”

  76. Ela Tkaczyk 4 listopada, 2014 at 21:13 Odpowiedz

    bardzo ucieszyłoby mnie to magiczne pudełeczko ze wględu na zawartość przesuperowych kosmetyków których nie mam i pewnie nigdy nie zakupię z racji ceny po za tym nigdy szczerze nie używałam czerwonej pomadki której ostatnio się bałam ale chciałabym poczuć się znowu pięknie i kobieco więc ta paczuszka byłaby odpowiednia do mojej przemiany :) :) :) I odżywka do paznokci <3 ratunkiem dla moich rozdwajających się paznokci idealna. Życzę Ci Esterko miłego wieczorku i pozdrawiam serdecznie :) Jestes bardzo uroczą kobietą i pragnę być choć trochę w życiu jak Ty :)

  77. Laura 4 listopada, 2014 at 21:27 Odpowiedz

    Dlaczego ja? Chciałabym dostać choć jeden mały prezent z okazji urodzin ,o których w tym roku na pewno nikt nie będzie pamiętał :/. Drugim powodem jest to, że mam cerę tłustą, która ma duże skłonności do wyprysków. Próbowałam juz wielu produktów dostępnych na rynku kosmetycznym i tylko niektóre połowicznie działały. Zainteresował mnie puder, ale nie chciałabym inwestować w coś niesprawdzonego, ponieważ może się to okazać kolejny raz porażką :) Pozdrawiam :*

  78. Beata Anna 4 listopada, 2014 at 21:54 Odpowiedz

    Hipoalergiczny płyn micelarny marki Biały Jeleń do mnie przybywaj i moje delikatne oczęta przemywaj
    Nawilż i zniweluj moje podrażnienia- bo wiem, że działasz cuda i z Tobą wszystko się uda
    I Ty puderku do codziennego oczyszczania skóry marki Yasumi zamień puderek w pianę
    I oczyść buźkę delikatnie ze wszystkiego na co napotkane
    Zapobiegnij produkcji sebum, zwęż pory moje i zredukuj zaskórników zwoje.
    A gdy noc prześpię całą, rankiem będę wyglądać wspaniale
    Rankiem mam energii kupę, więc o siebie zadbam znakomicie
    Powiedział mi to przyjaciel w skrycie, że panowie patrzą na paznokcie kobiece
    Dlatego dzięki odżywce marki Paese, nie mam co się martwić, gdyż moje paznokcie wyglądają wspaniale i każdy mi je zazdrości.
    Pomaluję pięknie paznokietki swoje i nikt koło mnie nie przejdzie obojętnie I powiem Wam Kochane jak każda kobietka co paznokcie maluje, musi i pamiętać o chusteczkach do zmywania paznokci marki Jeldi co je zawsze odreperuje. Gdyby coś się z paznokietkami stało, Zmyj chusteczkami lakierek szybko i skutecznie, bo jego działanie jest bardzo użyteczne. Pomaluj na nowo Moja przyjaciółko bo piekne paznokcie to atrybut kobiety.
    Zrób delikatny make up i pamiętaj pomaluje usteczka krwiście czerwoną pomadkę marki Isadora to super produkt i działa cuda
    Każdy mężczyzna to zauważy i swoje usta będzie chciał na moich położyć
    A gdyby doszło co do czego to super,że żel ujędrniający biust marki Norel zrobi dużo dobrego.
    Więc widzicie wszyscy o pudełeczku PAŹDZIERNKOWY SHINYBOX mi się marzy, bo są 3 aż do obdarowania w darze.
    Więc zaciskam kciuki i trzymam się reguły : Kto gra ten wygrywa i to nie są bzdury

  79. Ewka 4 listopada, 2014 at 22:08 Odpowiedz

    miło by było dostać taki prezent w postaci wygranej od Szanownej Pani :) a właśnie skończyłam Kosmetologię, to ucieszyłabym się jeżeli w moim kosmetycznym kąciku znalazłyby się kosmetyki z tego otóż pudełeczka ShinyBox :) jestem bardzo ciekawa odżywki Pease ponieważ szukam czegoś na mój problem otóż staram się nie obgryzać paznokci ale ciężko mi to idzie a w zawodzie Kosmetologa zadbane dłonie to podstawa, a także ciekawi mnie puder do oczyszczania twarzy marki Yasumi :)

    pozdrawiam
    Ewka :)

  80. Paula Wizaż 4 listopada, 2014 at 22:11 Odpowiedz

    Dlaczego? To proste, Esterko :) jestem kosmetoholiczką:)) ! uwielbiam testować nowości a także lubię dzielić się z moimi lubisiami na fanpage:))
    Dzięki takim boxom mam później o czym pisać na moim blogu :)) i robić to, co kocham :)
    pozdrawiam cieplutko

  81. Madzia 4 listopada, 2014 at 22:26 Odpowiedz

    …bo jestem fajna dziewczyna ktora lubi niespodzianki:)
    …chcialabym przekonac sie rowniez do Shinybox i moze w przyszlosci go zamawiac oraz miec okazje wyprobowac tych wszystkich cudeniek:)
    Kazdy lubi wygrywac wiec dziewczyny i chlopaki(bo pewnie ktorys tez by chcial zrobic prezent swojej kobiecie) zycze powodzenia:)

  82. Ola Opr 4 listopada, 2014 at 22:34 Odpowiedz

    Wspaniały prezent który na pewno wywołał by uśmiech na mojej twarzy.
    Sprawdzam po prostu czy szczęście się również do mnie uśmiechnie :)

  83. Kinga 4 listopada, 2014 at 23:38 Odpowiedz

    Nie ukrywam, że czaje się na te ”kartoniki szczęścia” od dłuższego czasu! Co bym zrobiła z pudełkiem? Oczywiście podarowałabym najważniejszej osobie w moim życiu jaką jest moja mama. Dałabym jej dużo gdybym mogła, ale ona z takiego pudełka cieszyłaby się jak dziecko zabawką bo nigdy nie miała czegoś takiego, wyjątkowego. Dla mnie radością byłoby już samo to podarować jej takie coś ”od serca”.
    Która kobieta nie marzy o takim pudełeczku. Czerwona szminka, która dodaje wdzięku i seksapilu czy żel ujędrniający nasze piękne partie ciała :-)
    A może relaks po 12 godzinach pracy? Płyn micelarny biały jeleń- no tak, idealny do twarzy, delikatny, zarazem delikatnie oczyszcza a przede wszystkim nie jest alergiczny za co ma duży plus bo z pewnością nie podrażnia skóry! :-) Puder do oczyszczania twarzy marki Yasumi czy chusteczki zmywające lakier do paznokci? Dla mnie zupełna nowość i niesamowita sprawa, myślę, że zdały by egzamin u mamuśki, która nie cierpi zapachu zmywacza. Pudełko? Niezastąpiona rzecz, zdecydowanie byłoby wykorzystane jako ”pojemnik na kosmetyki”. Te i wszystkie inne produkty z pewnością są warte wypróbowania, jeśli mi się nie poszczęści to myślę, że kiedyś sama będę mogła podarować mamie chociażby tę czerwoną szminkę, która jest obłędna! :-)

  84. Beata 5 listopada, 2014 at 06:58 Odpowiedz

    Chciałabym otrzymać to magiczne pudełko pełen miniaturowych skarbów,bo lubię odkrywać,a w pudełku odkrywania nie ma końca:) Pudełeczko sprawiłoby mi dużo szczęścia:) i mega niespodziankę;)

  85. paulina 5 listopada, 2014 at 09:03 Odpowiedz

    Chciałabym otrzymać to magiczne pudełko ponieważ do tej pory nic nie wygrałam i mam nadzieję że tym razem mi się poszczęści

  86. Agnieszka 5 listopada, 2014 at 09:28 Odpowiedz

    Bardzo chciałabym, ale ten szczęsliwy głos padł na mnie. 5 miesięcy temu urodziłam córeczkę. I mam rozstepy na piersiach. Stosuje kremy ujędrniające, ale efekty nie sa az tak widoczne. Może akurat te produkty by mi pomogły :) A po drugie, nigdy nie mam szczęscia w takich konkursach :(

  87. Anna 5 listopada, 2014 at 12:46 Odpowiedz

    Dlaczego akurat do mnie ? Trudne pytanie, ale myślę że warto brać udział w takich konkursach, zdecydowanie byłby to najlepszy prezent dla mnie jak i mojej mamy na zbliżające się Mikołajki :) Od dawna bierzemy udział w różnego typu konkursach ale niestety los się do nas nie uśmiecha, ale może tym razem… ;>

  88. Olga 5 listopada, 2014 at 14:56 Odpowiedz

    Pomysł wpadł mi do głowy -
    patrzę, konkurs blogowy.
    Na facebooku sama nuda,
    myślę.. może w konkursie mi się uda!
    Już komentarz wpisuję,
    bo takich cudownych kosmetyków potrzebuję,
    Trzy pudełka do wygrania,
    każde z nich swe cuda posiada.
    Kobietką jestem i sobie cenię
    takie rozdanie to uwielbienie.
    Słodycz dla mych oczu,
    rozkosz dla mej duszy,
    szaleństwo dla zmysłów,
    ukojenie dla ciała…
    Czego ma kobieca próżność bardziej by potrzebowała?:)
    Pudełeczko różności do mojej własności,
    ShinyBoxy dla Twojej jasności. <3

  89. Martyna 5 listopada, 2014 at 15:21 Odpowiedz

    Dlaczego to ja miałabym dostać pudełeczko? Jestem młoda, nie pracuję, bo wciąż się ucze, a napewno nie stać mnie na takie kosmetyki i bardzo bym chciała chociaż kiedyś wypróbować coś takiego jak pudełeczko SkinyBox :)

  90. Kasia 5 listopada, 2014 at 16:15 Odpowiedz

    Witam. ;)
    Ciągle nie mogę się przełamać do subskrypcji ShinyBox, tudzież zakupienia jednego chociaż pudełka. Może dostając taki prezent łatwiej byłoby mi podjąć decyzję? :)
    Pudełeczko Shinybox bym chciała,
    za coś takiego szeroko bym się uśmiechała,
    subskrypcję koleżankom polecała
    dzięki czemu ta magia kosmetyków do każdego by docierała!:)

    Pozdrawiam. :)

  91. Oliwia 5 listopada, 2014 at 21:09 Odpowiedz

    Nigdy jeszcze nie miałam do czynienia z pudełeczkiem Shinybox, dlatego bardzo fajnie by było móc przetestować, sprawdzić jak mniej więcej to wszystko wygląda. Poza tym uwielbiam różne kosmetyki i taki mały prezencik sprawi mi na prawdę bardzo dużą przyjemność.

  92. Kamila Motylewska 6 listopada, 2014 at 01:57 Odpowiedz

    ShinyBox chciałaby mieć każda kobieta, bo ShinyBox to jedna wielka zaleta.
    Hipoalergiczny płyn złagodzi podrażnienia na licu mym.
    Dodatkowo makijaż usunie, a moja skóra w otchłań przyjemności odfrunie.
    Do oczyszczenia pudru użyję, na niedoskonałościach się wyżyję.
    Twarz będzie pięknie oczyszczona i skutecznie nawilżona.
    Z pomadką Isadora się zaznajomię i usta jej kolorem ozdobię.
    Krwista czerwień doda uroku, a może nawet kogoś przestraszę po zmroku? :)
    Żel ujędrni biuścik mój skromy, a efekt będzie wiekopomny… (?)
    Z marką Norel jeszcze się nie poznałam, więc przyjemności stosowanie nie miałam.
    Odżywka na paznokcie się przyda, bo zniszczyła mi je letnia hybryda.
    Paese zawsze jest świetne, od efektu na pewno wymięknę.
    Pudełko na kolana powala i uśmiech na twarzy wyzwala! :)

  93. Kasia Kisiel 6 listopada, 2014 at 02:40 Odpowiedz

    Dlaczego to właśnie JA mam wygrać super ekstra pudeleczko…? Otóż moje ciało, cera, włosy i wszystko bez wyjątku bardzo sie zmieniły po ciąży. Wszystkie kosmetyki, które uzywalam do tej pory musiałam odstawic i zastąpić je innymi nowymi. Czasami sie skusze, żeby wypróbować jakiś nowy kosmetyk ale bardzo często jest negatywny wynik :-( moja cera z tlustej zrobiła sie bardzo wysuszona i wszystkie zele które kupuje niestety dalej ja wysuszaja. Moje wlosy juz nie lsnia jak dawniej i są przesuszone i wylatuja garściami. Mój biust po karmieniu piersią juz nie jest sprezysty i niestety jest trochę obwisly. Bardzo bym chciała wypróbować tych super kosmetykow, które Tobie przypadły do gustu. Kto wie…. Może i dla mnie będą niezastapione :-) moje ciało a przede wszystkim ja potrzebujemy małego SPA, a Ty możesz to spełnić :-)
    Pozdrawiam :-* :-)

  94. Anita Barbara 6 listopada, 2014 at 12:18 Odpowiedz

    Lubię na FB jako Anita Barbara
    Większego powodu, że pudełko powinno trafić właśnie do mnie pewnie nie ma. Ale byłoby mi bardzo przyjemnie :) Chętnie wypróbowałabym ten puder myjący Yasumi. Oryginalny produkt trzeba przyznać. Nie używałam jeszcze micela firmy Biały Jeleń, a zapowiada się ciekawie. Przy okazji zadbałabym o biust i paznokcie. No co tu pisać, fajne pudełko :)

  95. Kasia 6 listopada, 2014 at 14:26 Odpowiedz

    Właściwie ciężko powiedzieć czemu to ja pudełeczko powinnam wygrać. Bo przecież każda z nas jest tego warta ! Ja również wiem że tak po prostu jestem warta tego by to małe cudne pudełeczko trafiło w moje ręce. Dlaczego? Ostatnimi czasy postanowiłam zadbać o swoją duszę i pewność siebie. regularne ćwiczenia, uparcie powtarzane afirmacje sprawiły, że poczułam się lepiej i pewniej siebie, Już nie siedzę pod miotłą z myślą że nie zasługuje na to by słoneczko świeciło nad moją głową. Nauczyłam się również tego, że każdy jest wart tego na co zapracuje, że każdy ma w sobie wyjątkowe piękno i wewnętrzną siłę. Wszystko było by dobrze gdyby nie fakt że skupiając się na duszy całkowicie zapomniałam o swoim zewnętrznym wyglądzie. Kiedy ja się ostatnio pięknie pomalowałam? A przecież ciało i dusza to piękna i doskonała jedność, a ja jestem kobietą która potrzebuje troski i pielęgnacji swojego ciała. A więc aby przypieczętować proces przemiany myślę że konieczna jest jeszcze ta kropka nad i, którą postawić może właśnie pudełeczko ShinyBox. Jedno małe pudełeczko, a zdziała wielkie cuda : mocne paznokcie, oczyszczona pięknie twarz, uniesiony biust i oczywiście symbol kobiecości i pewności siebie czyli czerwona pomadka na ustach! Rok powoli dobiega końca. Chciałabym wkroczyć w nowy rok całkowicie odmieniona. I dlatego właśnie chciałabym aby pudełeczko ShinyBox trafiło właśnie do mnie.

  96. Monika Madzia Galanty 6 listopada, 2014 at 15:00 Odpowiedz

    Dlaczego chciałabym by do mnie trafiło jedno z pazdziernikowych pudełek ?

    Kosmetyki te bardzo wygrać chcę
    Bo będę miała okazję przetestować je
    Opinią swą podzielę się – bo lubię recenzować każdy o tym wie
    Jestem do konkursu pozytywnie nastawiona
    Taka dziewczyna eko zakręcona
    Zdrowa skóra to u mnie podstawa.
    Szczególnej uwagi jesienią wymaga
    Dlatego ShinyBox wygrać bym chciała
    Chyba z radości bym oszalała.
    Codzienne płynem micelarnym i puderkiem twarz swą oczyszczała
    O paznokcie jesienią w szczególności bym zadbała .
    Nasze piersi to też ważna sprawa
    A pomadką usta swe muskała
    Lustereczko powiedziało by mi przecie – że jestem najpiękniejszą trzydziestką na świecie :D

    Monika

  97. Mateusz Kov 6 listopada, 2014 at 18:54 Odpowiedz

    Większością osób, które zgłaszają się do konkursu są Panie, które same sobie chciałyby sprawić niespodziankę i na pewno każda z nich na nią zasługuje, ale ja zgłaszam się tutaj dlatego, aby wygrać to świetne pudełeczko dla mojej dziewczyny. Na pewno bardzo by się z niego ucieszyła, ponieważ jak każda kobieta po pierwsze lubi być doceniania, po drugie lubi dostawać prezenty, a po trzecie uwielbia kosmetyki. Był by to dla niej naprawdę fajny prezent, który sprawił by wiele radości mojej ukochanej i mi, ponieważ kiedy Ona jest szczęśliwa to ja również jestem :) Pozdrawiam

  98. marcika 6 listopada, 2014 at 19:07 Odpowiedz

    Gdy byłam mała zakopywałam w ziemi różne pudełeczka, w których chowałam przeróżne skarby – od listu miłosnego od piegowatego Wojtka z IIb , przez koraliki, karteczki z gum i inne ważne pamiątki. Morał z tej historii nie jest taki, że lubię grzebać w ziemi, ale że mam ogromną słabość do pudełeczek z ważnymi dla mnie skarbami. Nie ukrywam, że to konkursowe pudełeczko ShinyBox jest moim małym marzeniem, bo wiele w tym boxie „dziewczyńskich” skarbów, na czele z BOSKĄ szminką. Na widok takiej czerwieni na ustach mój narzeczony musiałby wreszcie ustalić datę ślubu! :)

  99. Kajlaa 6 listopada, 2014 at 19:46 Odpowiedz

    Dlaczego akurat do mnie ma trafić pudełeczko Shinybox? Ponieważ zbliżają się urodziny mojej mamy i myślę, że bardzo by się ucieszyła z takiego wyjątkowego prezentu. W pudełeczku jest kilka produktów, więc większe podekscytowanie jak się będą sprawować. :D

  100. Asia 7 listopada, 2014 at 17:36 Odpowiedz

    Bardzo bym chciała, żeby jedno z pudełeczek trafiło do mnie pomimo tego, że nie mam teraz urodzin ani nie oddałabym go nikomu w prezencie BO JEST ZBYT FAJNE ŻEBY JE ODDAĆ ;) poza tym prezenty bez okazji są najlepsze i sprawiają ogromną radość ♡

  101. ellie 7 listopada, 2014 at 17:45 Odpowiedz

    Dlaczego właśnie ja?
    Po pierwsze, kosmetyki z październikowego pudełka są dla mnie godne uwagi. Po drugie, rzadko kiedy coś wygrywam w internetowych konkursach, a próbuję. A po trzecie, możliwość ich przetestowania bardzo by mnie ucieszyła ( o ile się sprawdzą).

  102. Karolina C. 8 listopada, 2014 at 08:18 Odpowiedz

    Rownież bardzo bym chciała wygrać pudełeczko ShinyBox poniewaz jak każdej mamie która myśli o swoim dziecku zeby niczego mu nie zabrakło i zapomina o sobie i swoich potrzebach przydałby sie taki prezent ktory na pewno zostanie doceniony i da mi takiego kopniaka ze teraz moja kolej w końcu czas zadbać tez o swoje potrzeby zeby czuć sie lepiej i byc bardziej pewna siebie. Pudełeczko marzenie! <3

  103. aga win 8 listopada, 2014 at 13:18 Odpowiedz

    Chciala bym wygrac to pudeleczko bo ciekawosc mnie zzera czy zawartosc jest cos wara czy warto to kupowac i innym polecac ,a tak pozatym chce cos wygrac bo w konkursach nie wygrywam nic ………………….>>>

  104. Magdalena Ś. 8 listopada, 2014 at 20:37 Odpowiedz

    Chciałabym otrzymać to pudełeczko z dość prozaicznego powodu: po prostu lubię niespodzianki:) A że dawno żadnej nie dostałam, do imienin i świąt jeszcze daleko, listu do Mikołaja też jeszcze nie napisałam z przyjemnością i wielką niecierpliwością będę czekać na niespodziankę od ShinyBox. Jej odpakowywanie to będzie moja mała chwila przyjemności po zapracowanym dniu. Będę tę chwilę celebrować w zaciszu mojego małego pokoju. Usiądę przed toaletką i delikatnie uniosę wieczko pudełka a potem powoli będę odwijać bibułkę i wydobywać ze środka te wszystkie kosmetyczne wspaniałości. Ustawię je na półce w łazience a puste już pudełeczko wykorzystam do przechowywania listów – takich prawdziwych, pisanych na kartce, które kiedyś dostawałam od przyjaciółki a które dziś zostały zamienione na e-maile.

  105. Eltro 8 listopada, 2014 at 23:51 Odpowiedz

    Chciałabym otrzymać pudełeczko Shinybox, by osłodzić sobie moje zbliżające się urodziny. Niestety, nie osiemnaste ;) A że każdą kobietę kosmetyki cieszą, polepszę sobie w ten sposób humor i co nieco się odmłodzę :)

  106. Paulina 9 listopada, 2014 at 16:23 Odpowiedz

    Chciałabym otrzymać pudełko shiny box, ponieważ uwielbiam nowości kosmetyczne lubie odkrywać nowe kosmetyki i jestem wielka fanka shinybox. Jestem zachwycona ich zawartoscia ciesze sie jak dziecko gdy tylko je zakupie. Byłabym w siódmym niebie jak bym otrzymała to malutkie szczęście

  107. Dagmara M 9 listopada, 2014 at 18:43 Odpowiedz

    Miesiąc za miesiącem szybko mija, znów listopad do drzwi się dobija. Już niedługo moje kolejne urodziny, ale nie mam smutnej miny. Uśmiech z mej twarzy prawie nigdy nie znika, nie dla mnie jeszcze miano „starego piernika”. Dbam skrupulatnie o siebie, więc mimo upływu czasu w swej skórze czuję się jak w niebie. I chociaż zegar nieubłaganie tyka, a ja nie zapominam jak ważna oprócz dbania o urodę jest zdrowia profilaktyka. Przypominania o niej jest zawsze o mało, więc badajmy się śmiało! SHINYBOX październikowy jest po prostu wyjątkowy. Zawartość sprawi, że się skutecznie od stóp do głów się wypielęgnuję, a dzięki czerwonej szmince seksownie się poczuję. To pudełeczko to hołd złożony kobiecości i to właśnie ja przed urodzinkami zasługuję na odrobinę tej przyjemności. Pudełeczko natomiast będzie mi przypominać o regularnym badaniu i o swoje zdrowie staraniu.

  108. Magge 10 listopada, 2014 at 16:33 Odpowiedz

    Szminka zamiast ciastek.
    Krem zamiast kremu czekoladowego.
    Puder zamiast cukru.
    Płyn micelarny zamiast słodkich napojów.
    Odżywka zamiast tłustych potraw.

    Jak wygram, to zamienię:)
    Będzie o wiele łatwiej, gdy endorfiny będą wywoływać super kosmetyki, nie cukier i tłuszcze;) Idealna dieta na jesień!

  109. Kasia 11 listopada, 2014 at 22:18 Odpowiedz

    Dlaczego do mnie ma trafić cudowne pudełeczko?
    Hmmm.. Przede wszystkim dlatego, że zdążyłam wziąć udział w konkursie.. cóż za fart! ;>
    Chciałabym także móc przetestować nowe kosmetyki, z którymi nie miałam jeszcze styczności.
    Pudełeczko byłoby idealnym, przyspieszonym prezentem na Mikołaja. Ooo tak! <3

Napisz nowy komentarz